Informatie over Vlissingen

Vlissingen, een stad aan het water. De drie boulevards zijn het visitekaartje van de stad en ons hotel 'Truida' bevindt zich op een van deze boulevards. Tussen de wal en de grote zeeschepen pendelen de loodsboten. Ze halen en brengen de loodsen; en dat allemaal voor de deur van ons hotel!

Er is van alles te doen in Vlissingen, zoals bijvoorbeeld het beklimmen van de kerktoren, een bezoek aan het museum, het strand of terrasjes, een bezoek aan de sauna, de reptielenzoo Iguana of het maritiem attractiecentrum 'Het Arsenaal' met zijn piraten, onderwaterwereld, vlootschouw, haaien, roggenbassin en ...uitkijktoren! Tot het Arsenaal behoort ook het familievermaakpaviljoen 'Carrousel', waar het met de kinderen tijdens slecht weer goed toeven is.

Voor de sportieve gast heeft Vlissingen ook mogelijkheden: volop wandel-, fiets- en zelfs skeeler-routes, zwemmen in zee of in het overdekte zwembad. Interessante uitstapjes zijn ook te maken naar o.a. 'Mini Mundi"" in Middelburg, de stad Veere of naar de Delta Expo op het eiland Neeltje Jans.

U merkt het al, er is voor elk wat wils!

Nieuws

o.a. gratis WIFI, en vernieuwde kamers!

Gratis wifi op de kamers en terras, nieuwe kleurstelling op de kamers

Lees verder